Hvordan man etablerer troværdighed som en eBay sælger
The World Wide Web består af anonyme kanaler. Vi får ikke at se den stemme eller høre folkets stemme vi beskæftiger os med. Mere så vil vi ikke være i stand til at kontrollere for visse sandheden af ​​deres fordringer eller troværdighed deres omdømme.

Det har nogle negative konsekvenser for online forretningsmænd. Forbrugertilliden forventes at være lav, især med personer, som du ville være der handler med for første gang. Udfordringen præsenteret for mange online iværksættere er, hvordan man opbygger tillid mellem dem og deres kunder. Hvordan kunne de sikre deres udsigter, at deres ord er oprigtig og deres tilbud er reelle?

Her er nogle specifikke trin, du kan tage for at samle en god position til at vinde din forbrugerens tillid.

1. Bekræft din PayPal-konto. Ved at kontrollere din PayPal-konto, vil du blive knyttet en virkelig identitet til det samme. Folk vil have mere tillid i forbindelse med dig, vel vidende at de vil have at gøre med en virkelig person, med et rigtigt navn og en rigtig adresse,canada goose jakke, og med rigtige ressourcer til at bakke ham op i mulige forgreninger vedrørende enhver transaktion. 2. Tilskynde tidligere kunder til at forlade en tilbagemelding på din konto. Dine fremtidige kunder vil gøre det til et punkt at tjekke din feedback score for at se, hvordan troværdig og velrenommerede en sælger du er baseret på, hvordan du har behandlet andre mennesker i fortiden. 3. Tilmeld dig med Better Business Bureau på www.bbbonline.com. Better Business Bureau er et opbevaringssted for positive feedbacks,canada goose tilbud, negative klager og tvistbilæggelsesprocedurer trin, som virksomhederne foretager i deres kontakt med deres kunder. Ved at deltage i denne tjeneste, ville du være at gøre din virksomhed praksis transparent for hele verden at se. Folk vil have mere tillid til din virksomhed, når de får det indtryk, at du ikke har noget at skjule. 4. Opret en mor hjemmeside under dit eget domænenavn. Vær sandfærdig i at fylde de personlige oplysninger, der vil blive stillet under din registrering. Annoncer denne webadresse i dine auktioner. Nogle mennesker vil gerne kontrollere ægtheden af ​​din identitet ved at foretage en Whois check på det domæne, du har registreret. 5. Giv dine virksomhedsoplysninger. Medtag din virksomheds faktiske adresse samt dit telefonnummer. Dette vil opmuntre dine kunder til at give dig et opkald og foretage personlige henvendelser, når de har nogle forbehold i tillidsfuld din virksomhed. 6. Forkæl dine kundeemner godt. Nogle af dine potentielle købere vil som en masse spørgsmål. Må ikke under nogen omstændigheder,canada goose jakke, ignorere dem. Besvare deres forespørgsler til de bedste af dine evner,ugg støvler, og forsøge at give efter for deres krav, hvis muligt. Nogle af dine kundeemner, for eksempel, især dem, der ligger i udlandet, kan bede dig om at erklære deres ordrer som gaver for at undgå told pålæg. Hvis du er medgørlige med ideen, giver dit samtykke med et smil. Dette vil hjælpe dig med at opbygge relationer til dine kunder, og vil sikre for din virksomhed nogle gentagne ordrer. 7. Gør tingene praktisk for dine kunder. Opregne alle betingelser i dit tilbud på forhånd. Medtag alt at kunden har for at vide om, hvad han planlægger at købe. Ved at være gennemsigtig fra Hent gå, ville du være i stand til bedre at berolige din udsigt over oprigtigheden af ​​dit tilbud og rigtigheden af ​​dine påstande. Husk, at vinde forbrugernes tillid, er du nødt til at være sikker på,ugg støvler (http://canadagoose-jakke.webspawner.com/), hvad du har at tilbyde, først og fremmest.

72,6% af auktioner undlader at generere nogle bud, fordi de undlader at etablere forbrugernes tillid. Må ikke tilføje til en trist statistik. Tage de nødvendige skridt til at sikre, at du vil have den fulde tillid til dine kunder, og se dit salg rate svæve. Artikel Kilde: http://www.articlekingpro.com Bob Bastian er en succesfuld internet-iværksætter og ejer af Rigdom-O-Matic.com. Lær at tage kontrol over dine personlige finanser ved at downloade Håndtering af dit personlige Finance gratis.

 

  • canada goose jakke DAtkJ (http://www.net-wedding.com/viewthread.php?tid=1963145&extra=)
  • canada goose tilbud MZzsS (http://yinchenchuansha.com/viewthread.php?tid=31288&extra=)
  • canada goose jakke CKohV (http://www.100elearning.com/viewthread.php?tid=1452509&extra=)