Het denken over Wellness Kostenbesparingen Accounts

Omdat Wellness Kostenbesparingen Company rekeningen (HSAs) was ontwikkeld door de feitelijke Medicare verzekeringskosten toegestaan ​​om de regelgeving in 2003 worden ze steeds meer beschouwd als door steeds meer Texanen als een ziektekostenverzekering keuze. Dit is een snelle samenvatting van het complex onderwerp.

Wat is de Wellness bankrekening (HSA)?
Ze hebben 2 componenten. De allereerste component is echt een bevoegde hoog-aftrekbare ziektekostenverzekering plan dat grote uitgaven voor gezondheidszorg omgaat. De 2e van de belangrijkste Wellness bankrekening is zeker een onkostennota’s of zelfs pensioen beschikbaar stelt via welke je weg te trekken geld tax-free met betrekking tot de gezondheidszorg. Als je niet weg te trekken het geld met betrekking tot de kosten van de gezondheidszorg, het geld bouwt samen met tax-free nieuwsgierigheid tot 65 jaar,Uggs Nederland, als je in staat weg te trekken dit voor zowat elke objectieve en regelmatige belastingen door te brengen.

Wie heeft recht op een goede HSA?
Iedereen hieronder ouder 65 die een ervaren high-aftrekbare medische ziektekostenverzekering plan koopt kan het openen van een goede HSA,Uggs Uitverkoop. Als u opgenomen in een aanvullend medisch ziektekostenverzekering plan dat is niet een ervaren high-aftrekbare strategie (ofwel zijnde een persoon of misschien een afhankelijke), hebt u geen recht op een goede HSA,Uggs Belgie. In het geval dat, toch, je bent gekwalificeerd, bent u in staat om toch nog andere incident, bijzondere waardeverminderingen, tandheelkundige zorg, gezichtsvermogen als lange-termijn behandeling verzekeringen.

Hoeveel kan men leiden jaarlijks voor een HSA?
Met betrekking tot 2007, bent u in staat om maar liefst $ 2, 850 leiden met betrekking tot de persoon bescherming of zelfs $ 5, 650 met betrekking tot de huishoudens. Als u vijfenvijftig evenals oude, kan u de catch-up factor geassocieerd met $ 800. Wetten bevoegd bij de conclusie in verband met het afgelopen jaar kunt u leiden zo veel van dit soort beperkingen, ook al is uw eigen toelaatbare eigenlijk veel minder,Oakley Holbrook.

Moge elke vorm van hoog-aftrekbare ziektekostenverzekering plan in aanmerking komt voor aa goed HSA,Oakley Frogskin (http://uggsnederland.iconosites.com/)?
Elke vorm van hoog-aftrekbare ziektekostenverzekering plan kan in aanmerking komen, zolang dit de werkelijke Internal Revenue Service wensen voldoet. De werkelijke verzekering aftrekbaar moeten een minimum van $ 1, 050 voor mensen of zelfs $ 2, 100 met betrekking tot de huishoudens te zijn, en ook de jaarlijkse out-of-pocket kosten niet overtreffen $ 5, tot tweehonderdvijftig een persoon of zelfs $ 10, 500 voor elke dierbaren. Inclusief eigen risico en eigen bijdragen, hoewel niet prijzen. Om u te helpen de aanschaf van een persoon hoog-aftrekbare gezondheidszorg plan, of zelfs 1 kopen via uw eigen bedrijf.

Om in aanmerking te komen zijn een HSA-subsidiabele plan binnen 2007, moet uw welzijn verzekering de verzekering aftrekbaar geassocieerd met een minimum van $ 1, 100 met betrekking tot de persoon bescherming of zelfs $ 2, twee honderd met betrekking tot huishoudens. Daarna kun je bijdragen voor uw HSA zo veel als de hoeveelheid van de feitelijke verzekering aftrekbaar per jaar. Als u de aankoop van een persoon strategie, zorg ervoor dat uw welzijn verzekeraar te vragen of het een goede “HSA gekwalificeerde” hogere verzekering aftrekbaar strategie. Niet elke hogere verzekering aftrekbaar programma’s in aanmerking komen, of zelfs “gekwalificeerd”.

Precies waar kan men het verkrijgen van een goede HSA-In aanmerking komende strategie?
Eerste moet u een bevoegde hogere verzekering aftrekbaar strategie. Het krijgen van een strategie hangt af van, ongeacht of u dit via uw eigen bedrijf of zelfs kopen persoon verzekeringsdekking.
Bedrijf Verzekeringsdekking-Als u medische ziektekostenverzekering via uw eigen bedrijf, te informeren over de werkelijke HSA-subsidiabele keuze in open-inschrijving van het team polis periode, dat is meestal binnen de druppel. Of zelfs te spreken met uw voordelen leidinggevende om te bepalen in het geval dat HSAs gaat worden in uw ziektekostenverzekering menu’s. Het selecteren van een goede HSA kan aanzienlijk lager uw onthullen geassocieerd met tarieven, plus een aantal bedrijven kunnen ervoor kiezen om rekening zowat alle of zelfs maar de belangrijkste HSA, vergelijkbaar met de 401 (k)-stijl complement.

Uw eigen verzekeraar of zelfs bedrijf zal waarschijnlijk direct je zeker hun eigen favoriete handelaar voor dat het beheer van de HSA rekeningen. Tijdens het gebruik van bevoorrechte koopman moet zijn om je eigen voordeel, want informatie is eigenlijk makkelijker verplaatst tussen uw verzekeraar en ook de HSA manager en ook krijgt u een splitsing over de beheerskosten. Je bent niettemin bevrijd aan geselecteerde extra HSA manager moet u kiezen.

  • Oakley Zonnebrillen UUWvq (http://www.downloadsheet.com/read.php?tid=153375)
  • Oakley Frogskin ECJdr (http://cms.jk-sun.com/viewthread.php?tid=2834616&extra=)
  • Oakley Zonnebrillen CGHxa (http://www.yesjoinus.com.tw/bbs//viewthread.php?tid=1061590&extra=)